Najbolje od Logitech Gaming periferije


Najbolje od Logitech Gaming periferije

Za sve ljubitelje gaminga, Logitech nudi vrhunsku periferiju koja će unaprijediti iskustvo igre na potpuno novu razinu. Njihov asortiman obuhvaća tipkovnice, miševe, headsetove i ostale dodatke dizajnirane s preciznošću i inovacijama koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije igrače.


Tipkovnice: točnost i brzina na dohvat ruke

Kvalitetna tipkovnica može značajno utjecati na vašu izvedbu u igri. Logitech je poznat po svojim mehaničkim tipkovnicama koje nude nevjerojatnu izdržljivost i responzivnost.

Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica
Ova tipkovnica je must-have za svakog ozbiljnog gamera. Ona dolazi s Hot-Swappable Switch tehnologijom koja omogućava jednostavnu zamjenu prekidača bez zahtijevanja posebnih alata. Prekidači su dostupni u tri različite opcije - GX Blue Clicky, GX Red Linear i GX Brown Tactile - što znači da možete prilagoditi tipkovnicu prema vašim osobnim preferencijama.

Logitech G915 bežična mehanička gaming tipkovnica
Logitech G915 je vrhunski primjer bežične tehnologije u kombinaciji s mehaničkim prekidačima. Niskoprofilni GL prekidači pružaju brz i precizan odgovor, dok LIGHTSPEED bežična tehnologija osigurava pouzdanu i brzu vezu bez zastoja. S RGB osvjetljenjem za svaku tipku posebno, možete prilagođavati izgled tipkovnice prema vlastitom stilu.


Miševi: preciznost na prvom mjestu

Ako želite dominirati u igri, potreban vam je miš koji može pratiti vašu brzinu reakcije i točnost. Logitech gaming miševi su dizajnirani kako bi pružili vrhunske performanse za sve vrste igara.

Logitech G502 HERO gaming miš
Najprodavaniji Logitech G502 HERO dolazi s nevjerojatnim HERO 25K senzorom koji nudi preciznost i osjetljivost do 25,600 DPI. S 11 programabilnih tipki i težinama koje se mogu dodavati ili uklanjati, ovaj miš nudi izvanrednu prilagodljivost i kontrolu, omogućavajući vama da ga prilagodite prema svom stilu igre.

Logitech G Pro Wireless gaming miš
Za one koji preferiraju bežičnu slobodu, Logitech G Pro Wireless miš pruža izvanredne performanse. Opremljen HERO 25K senzorom i iznimno laganom konstrukcijom od samo 80 grama, ovaj miš nudi brzinu i preciznost koja je idealna za intenzivne gaming sesije. LIGHTSPEED tehnologija osigurava stabilnu bežičnu vezu bez kompromisa u performansama.


Headsetovi: uronite u zvuk

Zvuk je ključna komponenta svake igre, stoga je bitno imati kvalitetan headset koji pruža vrhunski zvuk i udobnost tijekom dugotrajnih sesija igranja.

Logitech G Pro X gaming headset
Logitech G Pro X je opremljen naprednom Blue VO!CE tehnologijom koja optimizira vaš glas tijekom online igranja. Ovaj headset ima hibridne mesh jastučiće koji pružaju vrhunski komfor, dok 50mm PRO-G audio drajveri osiguravaju kristalno čist zvuk sa snažnim basovima.

Logitech G733 bežični RGB gaming headset
Za one koji traže stil i funkcionalnost, Logitech G733 je pravi izbor. Opremljen LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom za stabilnu vezu i detektibilne jastučiće za udobno nošenje, ovaj headset nudi dugotrajnu bateriju koja traje do 29 sati. S prilagodljivim RGB osvjetljenjem možete izraziti svoju osobnost dok dominirate u igri.


Zašto odabrati Logitech?

Logitech nudi kombinaciju visoke kvalitete, naprednih tehnologija i ergonomskog dizajna koji zadovoljavaju potrebe svih vrsta igrača. Bez obzira jeste li casual gamer ili profesionalac, s Logitech Gaming perifijama možete biti sigurni da imate opremu koja vas neće iznevjeriti. Uz širok raspon proizvoda koji se konstantno unaprjeđuju, Logitech ostaje lider u svijetu gaming periferija.

Dakle, ne čekajte! Unaprijedite svoje gaming iskustvo najboljim Logitech perifijama i uživajte u svakom trenutku igre s lakoćom i preciznošću koju zaslužujete!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode