Najbolji pametni telefoni 2024: Vodič za kupce


Najbolji pametni telefoni 2024: Vodič za kupce

U svijetu brzih tehnoloških inovacija, odabir pravog pametnog telefona može biti zastrašujući zadatak. Kako bismo vam olakšali taj proces, istražili smo i sastavili popis najboljih pametnih telefona 2024. godine. Ovaj vodič obuhvaća različite kategorije, uključujući performanse, kameru, bateriju i cijenu, kako biste mogli pronaći savršen uređaj za sebe.


iPhone 15 Pro Max: premium iskustvo

Performanse
Apple je postavio novi standard sa svojim A17 Bionic čipom, koji donosi nevjerojatne performanse i energetsku učinkovitost. Obrada podataka je brza i glatka, što čini ovaj uređaj idealnim za sve, od entuzijasta za igre do poslovnih korisnika.

Kamera
Trogodišnji sustav kamera sa senzorima na čelu omogućuje profesionalne fotografije i videozapise. Noćni mod, Smart HDR 5.0 i ProRAW formati podižu kvalitetu snimaka na potpuno novu razinu.

Baterija
Baterija traje do 48 sati uz umjereno korištenje, što je značajan napredak u odnosu na prethodne modele. Brzo bežično punjenje i novi MagSafe dodaci dodatno poboljšavaju korisnički doživljaj.

Zaključak
Ako tražite vrhunski uređaj koji će vas impresionirati svojom kvalitetom i performansama, iPhone 15 Pro Max je najbolji izbor.


Samsung Galaxy Z Fold 6: inovativni dizajn

Performanse
Samsung nastavlja dominirati s novim Exynos 2200 procesorom koji omogućuje izvanrednu multitasking sposobnost, posebno zahvaljujući optimiziranju za preklapanje ekrana.

Dizajn
Foldable tehnologija i korištenje Dinamičnog AMOLED 2X ekrana čini ovaj uređaj jedinstvenim na tržištu. Ako vas zanima futuristički dizajn i funkcionalnost, Galaxy Z Fold 6 je pravi izbor.

Multimedija
Kombinacija velikog ekrana i impresivnog zvuka savršena je za gledanje filmova i serija ili igranje igara. Podrška za S Pen dodatno proširuje mogućnosti korištenja.

Zaključak
Samsung Galaxy Z Fold 6 savršen je za one koji traže više od običnog pametnog telefona i vole inovativne dizajne.


Xiaomi Mi 14: najbolji omjer cijene i kvalitete

Performanse
Sa Snapdragon 8 Gen 3 procesorom i 8GB RAM-a, Xiaomi Mi 14 pruža impresivne performanse koje su ekvivalentne modelima višeg cjenovnog ranga.

Baterija
Baterija od 5000 mAh nudi trajanje do dva dana uz normalno korištenje. Brzo punjenje od 120W omogućava punjenje do 100% za samo 20 minuta.

Kamera i dizajn
Trostruka kamera sa senzorom od 108MP pruža izvanrednu kvalitetu slika, a elegantan dizajn čini ga atraktivnim izborom za većinu korisnika.

Zaključak
Xiaomi Mi 14 pruža izniman omjer cijene i kvalitete, idealan za one koji ne žele potrošiti previše novca.


Zaključak

Bez obzira na vaše potrebe ili budžet, svaki od ovih modela nudi nešto jedinstveno što će vas impresionirati. Odaberite onaj koji najbolje odgovara vašem životnom stilu i uživajte u najboljim pametnim telefonima koje tržište nudi u 2024. godini!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode