Novo u ponudi. Lian Li.


Novo u ponudi. Lian Li.



Lian Li Industrial Co., LTD, osnovan 1983. godine, najveći je i najugledniji dizajner i proizvođač visokokvalitetnih kućišta i pribora za računala.

S gotovo 25 godina u industriji osobnih računala, Lian Li je vidio mnoge trendove kako dolaze i odlaze, ali je ustrajao u svojoj filozofiji da se njegovi proizvodi trebaju isticati od svega ostalog, da, uz dodir svakog Lian Li proizvoda, trebate osjetiti razliku. Čak i u trenucima kada je norma u industriji bila smanjiti troškove, Lian Li je ustrajao u tome da bude najbolji izbor za svakoga tko gradi PC sustav.

Lian Li nije samo renomirani proizvođač kućišta za računala i srodnih proizvoda poput nosača, sučelja i kompleta za montažu, mi također djelujemo kao OEM i ODM pružatelj usluga koji pomaže u razvoju malih start-up proizvoda ili omogućuje veliku proizvodnju visokokvalitetnih Industrijska i serverska kućišta.

Naši klijenti koji se vraćaju hvale moć strojarstva i elektrotehnike prikazanu u našim brojnim projektima, jer bez obzira na to stvara li Lian Li projekt za nas ili za naše klijente, želimo da svi osjete razliku.


 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode