Playstation 5 Pro


Playstation 5 Pro

Tijekom posljednje četiri godine od lansiranja PS5, naporno smo radili kako bismo kontinuirano razvijali iskustvo konzole i isporučili izvrsne igre koje naši igrači očekuju od nas.

Razvili smo PS5 Pro imajući na umu duboko angažirane igrače i kreatore igara - budući da su mnogi tražili konzolu koja pokreće grafiku još veće vjernosti s glatkijim brojem sličica u sekundi pri 60 FPS. To smo postigli na PS5 Pro s nekoliko ključnih značajki izvedbe.*

• Nadograđeni GPU: S PS5 Pro nadograđujemo na GPU koji ima 67% više računalnih jedinica od trenutne PS5 konzole i 28% bržu memoriju. Sveukupno, ovo omogućuje do 45% brže   renderiranje za igranje, čineći iskustvo puno glatkijim.
• Napredno praćenje zraka: dodali smo još snažnije praćenje zraka koje pruža dinamičniju refleksiju i lom svjetlosti. To omogućuje da se zrake bacaju dvostruko, a ponekad i trostruko brže od trenutne PS5 konzole.
• Povećanje veličine pomoću umjetne inteligencije: također predstavljamo PlayStation Spectral Super Resolution, povećanje veličine vođeno umjetnom inteligencijom koja koristi tehnologiju temeljenu na strojnom učenju za pružanje super oštre jasnoće slike dodavanjem iznimne količine detalja.


Ostala poboljšanja uključuju PS5 Pro Game Boost, koji se može primijeniti na više od 8500 unazad kompatibilnih PS4 igara koje se mogu igrati na PS5 Pro. Ova značajka može stabilizirati ili poboljšati performanse podržanih PS4 i PS5 igara. Poboljšana kvaliteta slike za PS4 igre također je dostupna za poboljšanje rezolucije na odabranim PS4 igrama. PS5 Pro također će biti lansiran s najnovijom bežičnom tehnologijom, Wi-Fi 7, na teritorijima koji podržavaju ovaj standard. Podržani su i VRR i 8K igranje.

Ponizno je vidjeti kako su kreatori igara prihvatili najnoviju tehnologiju PS5 Pro, a nekoliko igara bit će zakrpano besplatnim softverskim ažuriranjima kako bi igrači mogli iskoristiti značajke PS5 Pro. Ove se igre mogu identificirati oznakom PS5 Pro Enhanced unutar naslova. Neke igre za koje možete očekivati ​​da uključuju hitove iz PlayStation Studiosa i naših partnera treće strane, kao što su Alan Wake 2, Assassin's Creed: Shadows, Demon's Souls, Dragon's Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Horizon Forbidden West, Marvel's Spider-Man 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, The Crew Motorfest, The First Descendant, The Last of Us Part II Remastered i više.

Očuvali smo izgled PS5 Pro dosljednim cjelokupnoj obitelji PS5 proizvoda. Primijetit ćete da je visina iste veličine kao izvorni PS5, a širina je iste veličine kao i trenutni model PS5 kako bi se prilagodile specifikacijama viših performansi. Igrači mogu dodati Ultra HD Blu-ray Disc Drive ili zamijeniti poklopce konzole kada postanu dostupni.






PS5 Pro savršeno se uklapa u obitelj PS5 proizvoda i kompatibilan je s trenutno dostupnim dodacima za PS5, uključujući PlayStation VR2, PlayStation Portal, DualSense Edge, Access controller, Pulse Elite i Pulse Explore. Korisničko sučelje i mrežne usluge također će ostati isti kao PS5.

Konzola PS5 Pro bit će dostupna ovih praznika po preporučenoj maloprodajnoj cijeni proizvođača (MSRP) od 699,99 USD, 699,99 GBP, 799,99 EUR i 119.980 JPY (uključuje porez). Sadržat će 2TB SSD, DualSense bežični kontroler i kopiju Astro's Playroom unaprijed instaliranu u svakoj kupnji PS5 Pro. PS5 Pro dostupan je kao konzola bez diska, s mogućnošću kupnje trenutno dostupnog disk pogona za PS5 zasebno.

PS5 Pro lansirat će se 7. studenog 2024. i bit će dostupan kod uključenih prodavača i izravno s PlayStationa na direct.playstation.com.

Naše PS5 putovanje ne bi bilo moguće bez milijuna igrača koji su nas podržavali tijekom godina i s nama podijelili svoju ljubav prema igrama. Koju god opciju konzole igrači odabrali, bilo da je riječ o PS5 ili PS5 Pro, želimo svima pružiti najbolje iskustvo igranja koje odgovara njihovim potrebama.


*Značajke dostupne samo na odabranim PS5 igrama koje su poboljšane za PS5 Pro u usporedbi s PS5. Poboljšane značajke PS5 Pro razlikuju se ovisno o igri.





 


{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode