Xiaomi Robot Vacuum X20


Xiaomi Robot Vacuum X20


Xiaomi Robot Vacuum X20+ odličan je kućni pomoćnik za uredan i čist dom! Čistoća doma uvijek će biti na nivou jer Xiaomi Robot Vacuum X20+ dolazi s usisnom snagom od 6000 Pa koja učinkovito uklanja tvrdokornu prljavštinu, a uz 4 načina rada lako će se prilagoditi svim zahtjevima za čišćenje. Uz ugrađenu LDS lasersku navigaciju i S-CrossTM robotski usisavač izrađuje precizne mape i planiranje rute, te učinkovito prepoznaje i izbjegava nadolazeće prepreke.



 

Uštedi vrijeme i odaberi pametno čišćenje svoga doma!


Xiaomi Robot Vacuum X20+ dolazi sa stanicom za samopražnjenje koja podržava funkcije:
• Samopražnjenje - dvostruki kanali automatski vrše samopražnjenje u samo nekoliko sekundi ostavljajući spremnik za prašinu čistim i spremnim za ponovni rad.
• Samočišćenje - rotirajuće krpe za brisanje nakon povratka na stanicu brzo se natapaju i čiste pod mlazom vode kako bi se uklonila prljavština, a zatim se automatski suše kako bi se spriječilo nastajanje plijesni.
• Dopunjavanje vodom - spremnik za vodu kapaciteta 4 L eliminira često punjenje, osiguravajući dostatnu količinu vode prilikom svake nadopune.

Oslobodite se kućanskih poslova jer Xiaomi Robot Vacuum X20+ za vas će posao čišćenja odraditi pedantno i učinkovito kako bi kuća uvijek blistala i bila spremna za dolazak iznenadnih gostiju. Ugrađena usisna snaga od 6000 Pa pripomaže učinkovitom uklanjanju tvrdokorne prljavštine i dlake iz teško dostupnih kutova i prostora ispod namještaja, a Xiaomi Robot Vacuum X20+ ima mogućnost i 4 načina rada kako bi uvijek prilagodili rad potrebama doma uz kapacitet baterije od 5200 mAh.

Dvije rotirajuće krpe za brisanje s brzinom rotacije od 180 o/min zadovoljavaju sve potrebe za učinkovitim uklanjanjem mrlja od kave, prašine, vode i drugih mrlja na podnim površinama vašeg doma, dok prilikom brisanja uspješno imitiraju prirodni pritisak brisanja. Tijekom rada Xiaomi Robot Vacuum X20+ ima mogućnost inteligentnog podizanja rotirajućih krpa prilikom detekcije tepiha, kako se tepih ne bi nepotrebno vlažio.

Xiaomi Robot Vacuum X20+ ima ugrađenu LDS lasersku navigaciju koja precizno skenira prostor za 360° i izrađuje prikaz mape i planiranje rute čišćenja cijele kuće, a podržava i izradu karti za više kućnih etaža. Robotski usisavač opremljen je i S-CrossTM strukturnim svjetlosnim sustavom za izbjegavanje prepreka kako bi usisavač na vrijeme mogao otkriti i izbjeći nadolazeće prepreke čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Čak i kada niste doma, putem Mi Home aplikacije imate mogućnost upravljanjem robotskog usisavača kako bi u svakom trenutku znali njegov napredak čišćenja.




 


 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode